Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Úžasné Vily alebo pozemky na ZAKYTHOSE na predaj

Interné ID: 540586
Ulica: Zakynthos
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Splňte si svoj sen o nehnuteľnosti na Zakynthose! Chcete nádherné bývanie pre seba alebo výhodne investovať, či obe naraz? Užívajte si dychberúce výhľady a výhody vlastnej, nádhernej nehnuteľnosti. Ponúkame vám nie len možnosť nákupu nehnuteľnosti na Zakynthose, ale aj pomoc so získaním stavebného povolenia a s výstavbou domu. Alebo nechajte všetky starosti na nás a nechajte si postaviť svoju vilu snov na kľúč. Výstavbou domu však naše služby nekončia. Zaistíme vám aj následnú údržbu nehnuteľnosti a jej komerčné využitie. V ponuke sú rôzne pozemky od 400 m2, vhodné na výstavbu rodinnej vilky alebo aj väčšie, vhodné na developerské účely, výber parcely a lokality je už iba na vás. V ponuke sú aj postavené vily, ktoré môžete začať využívať ihneď, vašu návratnosť investície si viete ľahko spočítať. S poskytovaním nižšie uvedených služieb máme bohaté skúsenosti.

Sprostredkovanie nákupu nehnuteľnosti:
Sprostredkujeme vám nákup nehnuteľnosti na Zakynthose. Rýcho, profesionálne, bezpečne a vo vašom jazyku. Prevedieme vás celým procesom od založenia miestneho bankového konta a registrácie na finančnom úrade až po uzatvorenie zmluvy u notára, ktorý je garantom bezpečnej realizácie transakcie.

Výstavba nehnuteľnosti:
Chcete si na vašom pozemku nechať postaviť dom snov na kľúč alebo chcete kontakty na miestne overené stavebné firmy a remeselníkov? Potrebujete pomoc s projektom či získanie stavebného povolenia? So všetkým vám radi pomôžeme.

Správa nehnuteľnosti:
Užívajte si naplno vášho domu snov a starosti o jeho údržbu nechajte na nás! Zaistíme vám služby údržbára, záhradníka, starostlivosť o bazén, upratovanie, stráženie a množstvo ďalších služieb vrátane daňových záležitostí.

Prenájom nehnuteľnosti:
Nebudete vašu nehnuteľnosť využívať celý rok? Tak prečo nenechať vašu nehnuteľnosť zarábať? Zaistíme prenájom vašej nehnuteľnosti vo vami určených termínoch. Zaistíme za vás všetky záležitosti vzťahujúce sa k prenajímaniu - t.j. propagácia, správa rezervácií, komunikácia s hosťami, upratovanie atď.

Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska.

Všetky informácie na adrese info@byvajtesnami.sk alebo na našom čísle 0951 304 316.

Bývajte a dovolenkujte s nami! Bývajte v pohode a bez starostí :)

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti